Rudolfová, Jana, 1974-

Biografické údaje: Narozena 8. 11. 1974 v Chebu, Ing., Ph.D., chemička, výzkumná pracovnice v oblasti mlékárenského průmyslu, zaměřuje se na mlékárenské technologie, výrobu fermentovaných mléčných výrobků, mléčné bílkoviny, mléčný cukr aj.
Alternativně jako: Novotná, Jana, 1974-
Rudolfová, J., 1974-
Zdroj: Rudolfová, Jana. Enzymové modifikace laktosy. Praha, 2007. Disertační práce (Ph.D.). Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Rudolfová, Jana - Čurda, Ladislav - Koplík, Richard. Optimalizace fotometrické metody stanovení jodu v potravinách. In: Chemické listy, roč. 95, č. 10 (2001), s. 642-644. ISSN 0009-2770
Čurda, L. - Rudolfová, J. et al. Dried buttermilk containing galactooligosacharides - process layout and its verification. In: Journal of Food Engineering, vol. 77, issue 3 (2006), s. 468-471. ISSN 0260-8774
Další informace: